![]() |
Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi. |
Moderator: Admin
marinaru scrie:calea noi stim ca biblia spune despre ea ca este inspirata. Acum eu cred ca se refera la VT pentru ca NT nici nu era terminat cand sa scris asta in biblie.
marinaru scrie:sa nu uitam ca au trecut 2000 de ani scrierile originale s-au cam pierdut.
marinaru scrie:Daca Pavel a primit aceste invataturi de la Spiritul Sfant de ce nu au fost ele spuse si de Isus Cristos inainte ? Bine exista posibilitatea ca Isus sa le fi spus dar sa nu fie mentionate si totusi avem 4 evangheli scrise de scriitori diferiti.
marinaru scrie:Pana acum nu am gasit nici o legatura pentru ca din ce avem Isus nu a spus ca femeia sa aibe capul acoperit...Ca Pavel, Petru, sau alt apostol spune asta este ceva diferit.
marinaru scrie:OryNider desi sunt de acord cu tine trebuie sa admitem ca...daca Isus i-a vb. lui Pavel in vis sau a avut o viziune noi nu avem nici o mentiune cu privire la asta. Cand i-a vb. prima data i-a spus "Saule de ce ma prigonesti" apoi nu mai vb. nimic despre nici o viziune sau vis.
calea scrie:ok............sa revenim la topic..............atunci..............
A?i citit careva car?ile necanonice din Biblia Ortodoxa?
calea scrie:Putem sa stabilim credinţa noastra pe ele sau nu?
Acesta este întrebarea
OryNider scrie:Mie mia placut atât de mult încât am şi traduso mai mult din engleza OMORÂREA DRAGONULUI ŞI SFĂRÂMAREA LUI BEL.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator