![]() XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
sofia scrie:In textele vechi ebraice satan inseamna adversar,un adversar al lui D-zeu,care prin existenta si calea deschisa duce la Belial.
este doar o prejudecatasofia scrie:un om,cu cit il urmeaza pe Isus in iubire cu atit este mai atacat de cei rai.
in plus, Isus a suferit pentru noi, ca noi sa fim fericitisofia scrie:Calugarii care cred ca prin suferinta-dusa uneori la extrem(flagelare) ajung la Isus sau la ideea de Isus,probabil sint rataciti,caci omul este creat sa fie fericit,nu sa se chinuie.
da, este o inselaresofia scrie:Daca ai impresia ca D-zeu inseamna chestii simplute,gen 3 matanii si-o cruce te-nseli.
sofia scrie:Radu,ce-am vazut eu nu cunoaste societatea-ptr ca mediatizarea nu are sens.
Demonii se pot scoate si fara post si rugaciune,cel putin cine i-a scos nu tinea post in schimb le-a poruncit sa plece,cu vointa.
Popa nu poate sa se faca oricine,doar cei cu calitati vocale(sic).
Nu am cunostinta ca ar exista un demon al sinuciderii sau al curviei,eu ce-am vazut erau fiinte demonice nu denumiri generice.Deci,nu stiu.
Eu nu prea am auzit popii sa faca ceva,dar ei incearca.
Oricum,lumea greu ar intelege ca un om,cu cit il urmeaza pe Isus in iubire cu atit este mai atacat de cei rai.
Asa ca dac-o patesti,sa nu te sperii,s-a-ntimplat si altora.
Am uitat sa adaug ca n-am vazut apa sfintita,cruci ,formule magice bolborosite in soapta la locul faptei ,doar luminari.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori