bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

sclavul fidel şi prevăzător

Orice subiect teologic.

sclavul fidel şi prevăzător

Mesajde calea » Sâm Iul 01, 2006 11:35 pm

Am avut recent o descoperire în ce priveşte "sclavul fidel şi prevăzător" din Matei 25:45..........în Biblia Cornilescu "rob credincios şi înţelept"

Ştiaţi că nu numai în Matei 24:45-51 şi în Luca 12:42-46 este relatarea despre acest sclav, ci şi în Marcu 13:34-37.........aici sclavul este numit 'portar'..............

Eu cred că 'sclavul' sau 'administratorul' sau 'portarul' , poate fi 'îngerul bisericii' (Ap. 2:1) adică conducătorul bisericii locale.........iar peste întreg poporul lui Dumnezeu a fost în primul secol apostolii în frunte cu Petru..........în zilele noastre nu ştiu deocamdată cum se aplică......voi ce ziceţi?
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde vizitator » Lun Dec 18, 2006 9:13 am

Calea ,portarul sau usa oilor este Isus ;Ioan 10 cu 7 la 9.Asadar eu nu stiu cum ai putea sa contrazici ce Isus explica in aceste versete din evanghelia lui Ioan!
<<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
vizitator
Membru Argint
Membru Argint

Înapoi la Orice Subiect