![]() XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
căci dumnezeul veacului acestuia a orbit gîndurile celor necredincioşi, ...
calea scrie: traducerea literală este:
"...zéul epocii acesta..."
calea scrie:cuvântul "aion" nu însemnă lume
OryNider scrie:Dar nu ne-ai dat varianta ta la Efeseni 3:21, preferi varianta "forever and ever"="veşnic şi totdeauna" ???
calea scrie:Deci atunci când Isus este unit cu Tatăl este manifestarea Tatalui..........astfel Isus devine Iehova, NU, Iehova prin SINe, ci prin unire..........
calea scrie:nu mă refer la naşterea prin adopţiune, când ne-am născut din Duhul Sfânt, ci mă refer că şi creaţia a apărut nu din neant ci a fost tot născută din Dumnezeu..........
Romani 11:36 Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.
calea scrie:Unde spune Biblia că Dumnezeu a creat lumea din nimic?
Biblia spune altceva că DIN El provin toate.
Romani 11:36 Din El, prin El şi pentru El sunt toate lucrurile.
calea scrie:textul este din Noul Testament care a fost scris în greacă.........şi poate fi tradus şi cu "din"..........studiază etimologic problema...........
cam asa esteWaelsch scrie:Oricum ai traduce, tot de nastere e vorba. Te nasti DIN cineva.
MariaB scrie:cam asa esteWaelsch scrie:Oricum ai traduce, tot de nastere e vorba. Te nasti DIN cineva.
cu completarea ca: nasterea lui Isus Cristos nu este din Duhul Sfant, ci DE LA Duhul Sfant, chiar daca este DIN Fecioara Maria
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori