BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

[ CA ] - Formula de Botez

Documentele de pe portal.

Mesajde OryNider » Dum Feb 10, 2008 5:26 pm

Un nou articol a fost adăugat!

Nume articol: Formula de Botez
Autor: OryNider
Descriere: Care este formula creştină de botez, adică în numele cui trebuie să fim noi (creştinii) botezaţi?

>> Citeşte articolul întreg
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Mesajde calea » Lun Feb 11, 2008 12:42 pm

Dragă Ory.........am găsit articolul în revista Time:

Revista „Time” (eng.) din 5 decembrie 1955 citează următoarea referire istorică care a avut loc în Roma în anul 100 e.n. cu privire la botezul „în Numele lui Isus”: „Diaconul şi-a ridicat mâna, şi Publius Decius a păşit prin uşa baptistierului. Stând până la brâu în bazin era Marcus Vasca vânzătorul de lemne. El zâmbea aşa cum Publius a străbătut în bazin lângă el. „Credis”? A întrebat el. „Credo”, a răspuns Publius. „Eu cred că mântuirea mea vine de la Isus Cristosul, care a fost răstignit sub Ponţiu Pilat. Cu El eu am murit ca să pot avea cu El Viaţă Eternă”. Atunci el a simţit braţe puternice sprijinindu-l aşa cum el s-a lăsat pe spate în bazin, şi a auzit glasul lui Marcus în urechea lui – „Eu te botez în Numele Domnului Isus...” [sublinierea îmi aparţine].

Articolul apare pe internet la adresa: http://www.time.com/time/magazine/artic ... 30,00.html

Dacă poţi traduce mai mult din articol ar fi super............
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde calea » Lun Feb 11, 2008 6:09 pm

Un articol a fost modificat!

Articol actualizat de calea

Nume articol: Formula de Botez
Autor: OryNider
Descriere: Care este formula creştină de botez, adică în numele cui trebuie să fim noi (creştinii) botezaţi?

>> Citeşte articolul întreg
calea
Membru Special
Membru Special

Mesajde OryNider » Mar Feb 12, 2008 1:36 am

Mulţumesc.
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Înapoi la Documente Creştine