Şi eu am ajuns la concluzia că copii trebuie binecuvântaţi..........
Binecuvântarea copiilor prin punerea mâinilor, urmează exemplul Domnului Isus care a binecuvântat copiii prin punerea mâinilor, după cum este consemnat la: Marcu 10:13-16; Matei 19:13-15; Luca 18:15-17. Este potrivit ca binecuvântarea băieţilor să fie făcută după 40 de zile, şi cea a fetiţelor după 80 de zile (Levetic 12.1-6), şi doar după aceea să fie „adus” copilaşul, „ca să-L prezinte înaintea DOMNULUI” (Luca 2:22). Astfel copilaşul de parte bărbătească sau femeiască este adus la adunare, (sau în alte situaţii poate merge chiar reprezentanţii adunării la copilaş), unde copii vor fi binecuvântaţi prin rugăciunea cu punerea mâinilor, şi se va citi şi textul din Numeri 6:24-27, aplicându-se cuvintele textului la copilaş, după cum ne îndemnă Numeri 6:23.
Există situaţii când binecuvântarea va trebui amânată, cum ar fi cazul în care părinţii nu sunt căsătoriţi legal, sau în alte situaţii.
Eu cred că o adunare sănătoasă..........pe lângă serviciu divin - duminica, mai are serviciu pt. botez, pt. cununie, pt. înmormântare, şi de ce nu şi pt. binecuvântare a copiilor........