BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului

Profeţii biblice care se împlinesc.

Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului

Mesajde OryNider » Dum Dec 28, 2008 10:46 pm

„Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului” (Apocalipsa 13:7-8)

“ Şi i s-a dat să* lupte împotriva sfinţilor şi să-i învingă; şi i s-a dat autoritate peste** orice seminţie şi popor şi limbă şi naţiune; şi i se vor închina toţi aceia care locuiesc pe pământ, al căror nume nu a fost scris* de la** întemeierea lumii în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat. ” (TRADUCERE LITERALĂ NOUĂ - 2001)

“ I s'a dat să facă război cu sfinţii, şi să-i biruiască. Şi i s'a dat stăpînire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam.
Şi toţi locuitorii pămîntului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n'a fost scris, dela întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului, care a fost jungheat.” (RDCT)

Vezi: Daniel 12:1. :|
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului

Mesajde innoire » Mar Iul 02, 2013 7:23 am

Este vorba de Antichrist. Este un om plitic, un dictator crud, ce va conduce Guvernul Mondial din timpul sfarsitului si va instaura cultul personalitatii lui, insotit de o religie noua, impusa tuturor.
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Înapoi la Profeţii