1. - Slujitorii Dumnezeului nostru
Şi am văzut un alt înger, care se suia dinspre răsăritul soarelui şi care avea pecetea Dumnezeului celui viu. El a strigat cu glas tare la cei patru îngeri, cărora le fusese dat să vatăme pământul şi marea, zicând: „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!” Şi am auzit numărul celor ce fuseseră pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii, din toate seminţiile fiilor lui Israel.
Din seminţia lui Iuda, douăsprezece mii erau pecetluiţi; din seminţia lui [...] Apoi m-am uitat şi iată că Mielul stătea pe muntele Sionului; şi împreună cu El stăteau o sută patruzeci şi patru de mii, care aveau scris pe frunte Numele Său şi Numele Tatălui Său.
Matei 5:28 - Dar Eu vă spun că ori şi cine se uită la o femeie, ca s-o poftească, a şi preacurvit cu ea în inima lui.
Apocalipsa 14:4 - Ei nu s-au întinat cu femei, căci sunt virgini; ei sunt aceia care urmează pe Miel oriunde merge El. Au fost răscumpăraţi dintre oameni, ca cel dintâi rod pentru Dumnezeu şi pentru Miel.
2. - iată mulţime multă:
Apocalipsa 7:9 - După acestea, m-am uitat şi iată mulţime multă, pe care nimeni nu putea s-o numere, din tot neamul şi seminţiile şi popoarele şi limbile, stând înaintea tronului şi înaintea Mielului, îmbrăcaţi în veşminte albe şi având în mână ramuri de finic.
[...]
Şi unul din bătrâni a luat cuvântul şi mi-a zis: „Aceştia, care sunt îmbrăcaţi în haine albe, cine sunt oare? Şi de unde au venit?”
„Doamne” i-am răspuns eu „Tu ştii”. Şi el mi-a zis: „Aceştia vin din necazul cel mare; ei şi-au spălat hainele şi le-au albit în sângele Mielului.
Pentru aceasta stau ei înaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu, şi-I slujesc zi şi noapte în Templul Lui. Cel ce şade pe scaunul de domnie, îşi va întinde peste ei cortul Lui.
Nu le va mai fi foame, nu le va mai fi sete; nu-i va mai dogori nici soarele, nici vreo altă arşiţă.
3. - Mucenicii
Voi da celor doi martori ai mei să prorocească, îmbrăcaţi în saci, o mie două sute şaizeci de zile.
Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice, care stau înaintea Domnului pământului.
Dacă umblă cineva să le facă rău, le iese din gură un foc, care mistuie pe vrăjmaşii lor; şi dacă vrea cineva să le facă rău, trebuie să piară în felul acesta.
Ei au putere să închidă cerul, ca să nu cadă ploaie în zilele prorociei lor; şi au putere să prefacă apele în sânge şi să lovească pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. [...]
Şi au auzit din cer un glas tare, care le zicea: „Suiţi-vă aici!” Şi s-au suit într-un nor spre cer; iar vrăjmaşii lor i-au văzut.
În clipa aceea s-a făcut un mare cutremur de pământ şi s-a prăbuşit a zecea parte din cetate. Şapte mii de oameni au fost ucişi în cutremurul acesta de pământ. Şi cei rămaşi, s-au îngrozit şi au dat slavă Dumnezeului cerului.
4.
Asemănarea între cei '144000' şi marea gloată este că ias din "Necazul cel Mare" la îndemnul: "Ieşiţi din mijlocul lor şi vă osebiţi, zice Domnul, şi de ce este necurat să nu vă atingeţi şi Eu vă voi primi pe voi." (2 Corinteni 6:17 şi Revelaţia 18:4)
Aceata este o perioadă când toată lumea e necuvinciosă încă din feciorie, spurcându-se cu cugetul ori cu trupul sau ambele, cu mizeriile din lumea acesta, iar îndemnul este să ieşim să nu fim asemănaţi / asociaţi cu ei, în felul cum a ieşit Lot cu familia din Sodoma înainte să îi vină sfârşitul.
Diferenţa dintre cei '144000' şi marea mulţime este în primul rând că ei sunt rămăşiţa din cele 12 triburi ale lui Israel care nu are de aface cu Iudeea (statul Israel din prezent) ci fiind superiori ca copii a lui Israel de pe întreg Pământul este posibil să se creeze condiţiile ca ei să fugă în ţara promisă copiilor lui Avraam, înainte să se întine cu alimentele şi obiceiurile sodomite ale timpului sfârşitului.
Marea mulţime în haine albe nu reuşesc să iasă până este vătămat uscatul şi mările şi nu mai pot pretinde că sunt originali (genuine) din cauza că nu mai rămâne nimic pe Pământ care să nu fie modificat / spurcat, dar invocând pe Domnul lor Iesus Christos prin o cântarea nouă vor reuşi să iasă şi ei curăţindu-şi "hainele" în sângele mielului cel sfânt.
Despre martiri, ei vor fi cei care vor înfrunta condicerea politică a lumii în Necazul cel Mare cu preţul vieţii lor, adică vor lupta şi se vor împotrivi până la sânge împotriva păcatului aşa cum cerea legea.
(Necazul cel Mare este perioada celei mai mari crize din istorie, posibil şi din pricina suprapopulării plus toate urgiile din toate profeţiile cu care este lovit de data acesta tot Pământul la nivel mondial).
Mai multe la www.caleacrestina.com/forum/
One of the sings of "Time of the End" and the final great tribulation period is the numeber of "the Best" when all persons around the World will be marked in a way that peoples will higher privileges and access level can see what they do and others who will reject this marking system will not be let to sel or buy anything. One of the steps is the biometric system implemented in monetar and identity systems...
Tags: money, right, hand, verichip, 666, passport, romania, european