bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului

Profeţii biblice care se împlinesc.

Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului

Mesajde OryNider » Dum Dec 28, 2008 10:46 pm

„Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului” (Apocalipsa 13:7-8)

“ Şi i s-a dat să* lupte împotriva sfinţilor şi să-i învingă; şi i s-a dat autoritate peste** orice seminţie şi popor şi limbă şi naţiune; şi i se vor închina toţi aceia care locuiesc pe pământ, al căror nume nu a fost scris* de la** întemeierea lumii în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat. ” (TRADUCERE LITERALĂ NOUĂ - 2001)

“ I s'a dat să facă război cu sfinţii, şi să-i biruiască. Şi i s'a dat stăpînire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam.
Şi toţi locuitorii pămîntului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n'a fost scris, dela întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului, care a fost jungheat.” (RDCT)

Vezi: Daniel 12:1. :|
Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
OryNider
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976

Re: Încheierea harului şi apariţia Distrugătorului

Mesajde innoire » Mar Iul 02, 2013 7:23 am

Este vorba de Antichrist. Este un om plitic, un dictator crud, ce va conduce Guvernul Mondial din timpul sfarsitului si va instaura cultul personalitatii lui, insotit de o religie noua, impusa tuturor.
Dumnezeu este iubire.
innoire
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969

Înapoi la Profeţii